/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 

Impresszum

Fejlesztők

Cégünk teljes körű marketingkommunikációs stratégiájának kidolgozását és megvalósítását az Act International Interaktív, Kreatív és Marketing Ügynökség látja el 2000-től kezdődően folyamatosan.

Technikai információk


Ajánlott böngészők

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizáltuk.

Optimális képernyőfelbontás

Internet oldalaink 1024x768 pixeles képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Adobe Acrobat Reader

A .pdf formátumú dokumentumok megtekintéséhez szüksége van az ingyenes Adobe Acrobat Readerre: www.adobe.com.

Videók

Az .avi formátumú file-ok lejátszásához Windows Media Player szükséges. A legfrissebb lejátszó ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com.

JavaScript

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Jogi közlemény


Copyright

Minden jog fenntartva. A weblapon megjelenített mindennemű tartalom (szövegek, képek, grafikák, animációk és videók), valamint ezek elrendezése weboldalainkon a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának mindennemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Védjegyek, márkák

A weboldalainkon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a céglogókra és emblémákra.

Garancia

Ezeket a weboldalakat a fejlesztésében résztvevő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a Józsa és Társa Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát.
Cégünk ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a Józsa és Társa szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.
A weblapon megjelenített árak, valamint az árkalkulátor használatának eredményeként megjelenítésre kerülő vállalási díjak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek.


Adatvédelem

Személyes adatait, amelyekre a Józsa és Társa oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.
A jozsa.hu weboldalairól partnereink weboldalai is elérhetők, amelyekre ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

A Józsa és Társa Árnyékolástechnika adatvédelmi alapelvei

Az árajánlatkérő, valamint a kapcsolatfelvételi űrlapnál személyes adatokat is kérünk Öntől. Bármely, a Józsa és Társa weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi kiszolgálására, termékinkről és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek tárolásra és feldolgozásra. A Józsa és Társa Kft. biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A Józsa és Társa Kft. figyelemmel van az Ön magánszférájára

Az Ön privátszférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden üzleti adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi üzleti folyamatainknál tekintettel vagyunk.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

Ha weboldalainkat meglátogatja, letároljuk az Ön internet-szolgáltatójának a nevét, azon weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, saját website-unkon belül azon oldalak azonosítóját, amelyeket felkeresett, a látogatás dátumát és időtartamát, valamint egyéb technikai információkat.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhozkötöttsége

A Józsa és Társa Kft. az Ön személyes adatait csak a weboldalak műszaki adminisztrációs, vevőnyilvántartási és marketing célokra használja. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.

Biztonság

A Józsa és Társa biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük.
Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.

 

Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Pontautó Kft.

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Azért költöztem vidékre, mert itt a kutya sem zavar. Most már a legyek sem, hála a Józsa és Társa szúnyoghálóinak."
Dömsödi Gábor
műsorvezető
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés