/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Szúnyogháló / Mozgatható szúnyogháló

Szúnyogháló

Mozgatható szúnyogháló – Termékismertető

Ablakra

   
     
Függőleges működtetésű rolós szúnyogháló   Fix szúnyogháló
 
 
     
Ablakoknál a felül vízszintesen elhelyezett tokból lefelé húzható a hálóanyag, mely lent akasztóprofillal rögzíthető. 150 cm-es szélesség felett a függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót kifújásbiztos, széles vezetősínnel szereljük.

Maximális méret: 150x180 cm
  Az alumínium vagy műanyag keretű fix szúnyoghálók rögzítése csavarkötésekkel történik. Külön rendelhető opció a kutya- vagy macskabiztos hálóanyag. Fix szúnyogháló telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk.

Maximális méret: 120x150 cm
     
     
     

Ajtóra

   
     
Vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló   Tolóajtós szúnyogháló   Pliszé szúnyogháló   Nyíló ajtós szúnyogháló
 
 
 
 
 
 
 
Az üvegszálas háló az oldalt függőlegesen elhelyezkedő tokból az alul és felül lévő vezetősínek között vízszintesen mozgatható. Egy- és kétszárnyas változat is rendelhető.


Maximális méret: 240x240 cm
  A tolóajtós típusnál két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész vagy egy pályahosszabbítással ellátott szúnyogháló alkalmazható.

Maximális méret: szárnyanként
150x240 cm
 
Vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló. Az UV-stabil fekete vagy szürke üvegszálas háló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban van és nem csak a két végén, hanem bárhol megállítható.
 

Maximális méret:
260x300 cm, 280x250 vagy 300x220 cm
 
A hagyományos nyíló kivitel, alumínium nyílószárnnyal, ha van elég hely az ajtó nyitásához. Egy- és kétszárnyas változat is rendelhető, a tökéletes záródást rugós zsanér biztosítja.
 Maximális méret: szárnyanként
100x240 cm
Mozgatható szúnyogháló – Termékismertető

 

 

A szúnyoghálók alkalmazásának célja alapvetően a szúnyogok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben levő szennyeződések, így elsősorban tollak, szőrszálak és falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. Szúnyoghálókhoz cégünk az amerikai New York Wire Company üvegszálas hálóanyagait használja. Csak a fix keretes kivitelű szúnyogháló nyújt 100% védelmet a rovarok ellen is. A mozgatható szúnyoghálók szerkezeti kialakításukból adódóan kiválóan alkalmasak szúnyoghálóként, de nem rovarhálók, a rovarok ellen nem nyújtanak 100% védelmet.

 

 

A könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rolós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló rovarmentes időszakban egy mozdulattal eltüntethető. A szúnyogháló szerkezete - az acélrugó kivételével - alumíniumból készül, felülete alapáron fehér vagy barna, de 15%-os felárral bármilyen RAL K7 színskála szerinti színben elkészíthető. A rolós szúnyogháló szögletes tokjának mérete 45x45 mm. A gyakoribb, fentről lehúzható változat mellett az elsősorban ajtóknál alkalmazott vízszintesen mozgatható rolós típus is választható.
Az üvegszálas szúnyogháló színe halványszürke. Nyíló- vagy tolóajtós kivitelnél (rolósnál és pliszé szúnyoghálónál sajnos nem) külön rendelhető opció az ún. kutyaháló (fekete színű), amely mint speciális hálóanyag olyan háztartásokba ajánlott, ahol kutya vagy macska is van és ezáltal az általánosan alkalmazott üvegszálas szúnyogháló nagyobb sérülésveszélynek lenne kitéve.

 

Önálló rolós szúnyogháló

 

Az ablakoknál alkalmazott függőleges működtetésű "önálló rolós" változatnál a háló az ablaktok felső síkjára rögzíthető tokba tekeredik fel és fentről lehúzható. A két függőleges oldalon lévő 32 mm széles vezetősínben a háló két kefe között helyezkedik el. Alul egy egyszerű mozdulattal rögzíthető: a záróelem a párkányon lévő ún. akasztóprofilba illeszkedik.
A maximális méret 150x180 cm lehet. 150 cm-es szélesség felett ablakoknál a függőleges működtetésű önálló rolós szúnyoghálót kifújásbiztos, szélesebb vezetősínnel szereljük. E változat előnye, hogy a szél nem fogja kifújni a hálót a vezetősínből (azonban redőnnyel kombinálva - redőnytokba építve, Plus típusok - sajnos nem telepíthető).

Az ajtókhoz alkalmazott vízszintes működtetésű változatnál a szúnyogháló 45x45 mm-es alutokját az ajtó tokjára kell rögzíteni.
Egyszárnyas változatnál a legnagyobb rendelhető szélesség 120 cm, a háló az alul és felül elhelyezkedő 32 mm széles vezetősínek között vízszintesen húzható ki és a másik ajtófélfán teljes magasságban elhelyezett 20x20 mm-es aluprofilon lévő mágnescsíkhoz rögzíthető.
Kétszárnyas változatnál 240 cm a legnagyobb szélességi méret és a két oldalról kihúzható max. 120 cm széles hálók középen találkoznak és tapadnak egymáshoz a mágnescsíkkal.

 

Pliszé szúnyogháló

 

 

Nagy felületek, kétszárnyas vagy tolóajtók egyre népszerűbb szúnyoghálója a vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló.

Kedveltségének egyik oka a praktikus, könnyed kezelhetőség. Nyitott és csukott helyzetben is harmonika-szerű állapotban van. Ennek a kivitelnek köszönhetően, használaton kívül sincs soha útban, nem kell a téli időszakra leszerelni, hiszen összecsukva szinte láthatatlan. Emellett gyermekbarát, biztonságos használat jellemzi, mivel bárhol megállítható, nemcsak a két végállásban, és nincs benne rugó, amely a szúnyoghálót visszahúzhatná a keretbe.

További fontos tudnivalók a pliszé szúnyoghálóról:
- Nyitható vagy tolóajtós társainál akár szélesebb kivitelben, nagyobb méretben is rendelhető.
- A pliszé szúnyogháló esetében szinte kizárt a hibalehetőség, így garantált a megbízható, hosszú távú használat.

Az UV stabil üvegszálas háló anyaga fekete vagy szürke színű. Alumínium kerete alapáron fehér vagy sötétbarna, 15% felárral RAL színben is rendelhető. Keret nélkül pliszé szúnyoghálót csak azokhoz a toló ajtókhoz lehet szerelni, amelyeknek kívülről 10-12 cm-es párkánya van és oldalukra rögzíthető a szúnyogháló. Minden más esetben (pl: nyílászáróhoz szemből csavarozva) a tökéletes telepítés érdekében keretet kell alkalmazni.
A pliszé szúnyogháló legnagyobb szélessége:
- 220 cm-es magasságig egyszárnyú kivitelben 150, kétszárnyúban 300 cm,
- 221-250 cm magasság esetén egyszárnyú kivitelben 140, kétszárnyúban 280 cm, míg
- 250 cm-es magasság felett egyszárnyú kivitelben 130, kétszárnyúban pedig 260 cm lehet.
A magasságra vonatkozóan a pliszé szúnyogháló maximális mérete 300 cm. Ennél magasabbat csak kiegészítő profillal vagy a felső részen fix szúnyoghálóval kombinálva lehetséges kivitelezni.

 

Nyíló ajtós szúnyogháló

A nyílószárny 20x40 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül, rugós zsanérral és rugdosóprofillal; az alapszín a fehér és a sötétbarna. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat rugós zsanérral szereljük, így azok a tökéletes védelem érdekében maguktól csukódnak a nyílászáró keretére.

 

Tolóajtós szúnyogháló

 

A tolóajtós típus nagyobb felületeknél (teraszajtók, stb.) ideális megoldás. Két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész vagy egy pályahosszabbítással ellátott nagy szúnyogháló alkalmazható.  

 

Merre tovább?


Kérjen írásos árkalkulációt!Számolja ki szúnyogháló­ja árát!

Rendelje meg e termék gyártását webshopunkon keresztül!Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!

Tekintse meg árlistánkat!Tekintse meg képgalériánkat!

Látogasson el bemutatótermünkbe!

További megrendelőink


Királybróker Értékpapír-forgalmazó Rt.


STRABAG Hungária Építő Rt.


Dexter Szerszámgyártó Rt.


AARMA Hungária Kft.


Kémfogó Magánnyomozó és Információs Kft.


> tovább a referenciákhoz
 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
+36 (1) 600-5818

>részletek
Közületi referenciáinkból

Enternet Szerver Kft.

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."
Czene Attila
olimpiai bajnok
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés