Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Télikert árnyékoló

Napellenző

Télikert árnyékoló – Termékismertető

     

A Winter Plus 2 típusú tokozott, vezetősínes napellenző télikert, pergolák illetve teraszok praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyet különleges műszaki konstrukcióval, széles mérettartományban kínálunk.
Megrendelőink egyedi igényei szerint. A vezetősíneink felső végére szerelt extrudált alumínium védőtok és a hozzá illeszkedő homlokprofil becsukott állapotában a ponyvát teljes mértékben elrejti, védi. 
A napellenző 0° és 90° között bármilyen szögben felszerelhető, de 15° dőlésszög alatt a homlokprofil mögött ringlizett lyukakkal kell biztosítani a csapadék eltávozását.

Az 50x100 mm-es, zártkamrás extrudált alumínium vezetősínek felső végéből kivezetett acél sodronykötél és a felső nútokon gördülő kocsik segítségével minden helyzetben feszesen tartható a homlokprofilba fűzött ponyva.
A védőtok egy 180x150 mm-es, extrudált G alakú kétrészes, talpas, peremes alumíniumprofil, elől 65 mm magas merevítőbordával, a véglapokhoz acélcsavarokkal rögzítve.
A homlokprofil 100x135 mm-es sajtolt C alakú, belül bordázott, alul nútos alumíniumprofil. A 85 mm átmérőjű, hornyos acélcső ponyvahenger egyik végébe kerül a csőmotor, a másik vége műanyag dugóval záródik.
A vezetősíneket a védőtok szélétől 120 és 1000 mm tartományban rögzíthetjük a felszerelési lehetőségektől függően.
A télikertek és pergolák tetősíkjára 65 mm magas tetőkonzolokkal szerelve, míg homlokzatra és külső (egyedi tartószerkezet) alátámasztással csuklós konzolokat alkalmazva.
A két szélén 100 mm széles csíkkal erősített napellenző-ponyva vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 1200 mm széles akrilszövetből egyedi méretre készül. A napellenző fémszerkezete alapáron fehér, de 15% felár ellenében készülhet egyedi színben is.

A Winter Plus 2 télikert- és pergolaárnyékoló csak csőmotorral (230V/50Hz) működtethető, melyhez az európai piacvezető Somfy cég speciális, Somfy Orea RTS motorjait használjuk. A ponyvahengerbe épített csőmotor húzza be vagy engedi ki a vezetősínben lévő feszítőszerkezet erejével folyamatosan és egyenletesen feszített textíliát. A szélein megerősített ponyva folyamatos feszítését egy nagyon erős gázrugó végzi.
A Somfy napellenző-vezérlő rendszerek kényelmet és biztonságot adnak Önnek és napellenzőjének. A napellenzők biztonságának egyik eszköze az Eolis Sensor RTS szélérzékelő, ami a beállított szélerősség felett behúzza a napellenzőt.
Az Eolis technológia továbbfejlesztett változata a Soliris Sensor RTS szél- és fényérzékelő automatika, mely vezérlés a fény- és szélerősségtől függően bezárja vagy kinyitja a napellenzőt.
A speciális Telis Soliris kézi távirányítóval Ön beavatkozhat a fényérzékelő automatikába, ki is kapcsolhatja ezt a funkciót, az automatika szélérzékelő funkciója azonban - biztonsági okokból - nem kapcsolható ki.
Az Eolis Sensor RTS és a Soliris Sensor RTS is a napellenzőmotorral rádiós jelekkel kommunikál és tápellátását 230 V-os hálózat biztosítja.
Mindkét típusnál a szélérzékelő érzékenysége 10 és 50 km/h határértékek között, a felhasználó által fokozatmentesen állítható az érzékelőn és egyszerre több napellenzőt vagy más árnyékolót is vezérelhetnek.
A beállított szélerősségnél nagyobb szél esetén az automatika a napellenzőt behúzza és annak kiengedésére csak a biztonsági késleltetés után van lehetőség.
A fényérzékelő - mint kényelmi szolgáltatás - a Telis Soliris távirányítókról vezérelhető, bekapcsolt állapotban a napellenzőt automatikusan működteti (a megadott fényerősségnél kiküldi, az alatt behúzza azt)
A fényérzékelő 0 kLux és 50 kLux között fokozatmentesen állítható az érzékelőn.
 

Tovább a Winter Plus 2 árlistára
Tovább a napellenző színmintákhoz

Merre tovább?


Tekintse meg árlistánkat!Látogasson el bemutatótermünkbe!

Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Kérjen írásos árkalkulációt!

További megrendelőink


Országos Egészségügyi Központ


Mofo Hungary Kft.


Huwill Kft.


Tipp Duo Kft.


Quantum Invest Kft.


> tovább a referenciákhoz
 

 


Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Közületi referenciáinkból

Kepler Utazási Iroda

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Azért költöztem vidékre, mert itt a kutya sem zavar. Most már a legyek sem, hála a Józsa és Társa szúnyoghálóinak."
Dömsödi Gábor
műsorvezető
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés