/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Roletta / Vászonroletta

Roletta

Vászonroletta – Termékismertető

Vászonroletta

 

   A hagyományos vászon roletta a betekintés és a nap elleni védekezés klasszikus árnyékolástechnika­i eszköze. A vászon roletta működési elve egyszerű: a rugós vagy gyöngylánc-működtetésű alumínium­tengelyre a jobb formatartás és gyűrődésmentesség végett műgyantás impregnálással ellátott textília tekeredik fel. Cégünk a német Bamberger és a holland Coulisse árnyékolástechnika­i cég vásznait használja, motorizált rendszereinket francia Somfy berendezések­kel látjuk el.
A hagyományos fényáteresztő változat­ból és fényzáró típus­ból több tucat szín
közül lehet választani. Kérjük tekintse meg gazdag választékunkat a bemutatóteremben vagy at színminták menüpontban. Tetőtéri ablakoknál elsősorban az alupigmentált anyagú vászon roletta alkalmazása indokolt, ahol a külső alumínium­bevonattal ellátott vásznak nagy hővisszaverő és jó árnyékolástechnia­i képességgel rendelkeznek.
Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, azonban kiviteltől fűggően a textil ennél 2,5 - 6 cm-rel keskenyebb.

 

 

 

 

 

Népszerű árnyékoló a toló és emelő-toló ajtókra rögzíthető, általában gyöngyláncos működtetésű Praktik tokozott roletta. E roletta típus csak függőleges nyílászáróra alkalmazható és a vezetősínes kivitelnek köszönhetően csaknem teljes fényzárást nyújt.
A választott fényzáró vagy fényáteresztő textil anyag a 40x50 mm-es íves tokban lévő tengelyre tekeredik fel, 20x15 mm-es vezetősínek között mozog és a két végső állás mellett tetszőleges köztes pozícióban is megállítható. Csak kézi működtetéssel, gyöngyláncos vagy gumifékes kivitelben készítjük.
Maximális szélessége 110 cm, legnagyobb lehetséges magassága fényáteresztő anyaggal vagy Soltis 99 naphálóval 240 cm, míg fényzáró és alupigmentált textillel 160, valamint Soltis 86, 92 anyagokkal 150 cm.
 

 

 

 

 

 

  Ferde síkú tetőablakokon beltérben alkalmazható a Lux típusú vászon roletta. Előnye, hogy a vászon mellett kevesebb fény jut be, mivel a textil a roletta oldalsó vezetősíneiben mozog. A Lux roletta az oldalt rejtve elhelyezett gumifékeknek köszönhetően bárhol megállítható.
A Lux típus kimondottan ferdesíkú tetőtéri ablakoknál történő alkalmazásra való, függőlegesen beépített ablakokra csak abban az esetben szerelhető, ha a nyílászáró falcmélysége legalább 45 mm. A felül elhelyezkedő tengelyt és a vezetősíneket 50 mm széles alumínium takaróelem fedi.
A hagyományos fényáteresztő változatból 14-féle, a fényzáró típusból 5-féle vászon közül lehet választani. A vászon és az alupigmentált roletta a német Bamberger, a napháló a francia Ferrari cég terméke.
Maximális szélessége 120 cm, legnagyobb magassága 140 cm lehet.

 

 


Tokozott vászonroleták méretkorlátai
 

 

 

 

 

 


Betűméret   
Megbízóink, munkáinkról

"A Józsa és Társára könnyű volt rátalálni, a több száz napellenzőponyva közül viszont már nehezen tudtam választani. Örülök, hogy a nagy kínálatnak köszönhetően az egyéniségemnek megfelelő napellenzőket találtam."
Szabó Győző
színész
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
+36 (1) 600-5818

>részletek
Közületi referenciáinkból

Kepler Utazási Iroda

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés