/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző

Napellenző

Milyen napellenzőt válasszak?

Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenzők

A hagyományos, jól bevált napellenző típus. Telepíthető homlokzati szereléssel (falra), mennyezeti rögzítéssel (erkély aljára), speciális konzolokkal szarufára vagy akár pergolára, egyéb megfelelő stabilitású tartószerkezetre is.
A napellenző megbízható, idő- és időjárásálló szerkezetét az osztrák Sattler cég kiemelkedő minőségű napellenző ponyváival látjuk el. Cégünk a nyitott szerkezetű napellenzők között a lényegében csak megjelenésében különböző Sole napellenző és Helios napellenző típusokat forgalmazza.

 

Sole típusú napellenző
Sole típusú napellenző­knél a fémszerkezetek minden eleme fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve acél. A Sole napellenző rendelhető egyedi színben is, napellenző fém szerkezeti elemeit 15%-os felárral kívánság szerint bármely RAL-színre színezzük.
 
Helios típusú napellenző
Helios típusú napellenző esetében a fémszerkezetek többsége halványszürkére (RAL 7035) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény; a ponyvacső natúr "fém-színű" horganyzott acél.

 

Csuklókaros – zárt szerkezetű – napellenzők

 

Sole tokozott típus
Praktikus választás a Sole tokozott napellenző, amelynél a szerkezet egy zárt tokba húzódik vissza, ezáltal esztétikus megjelenést biztosít és tökéletes védelmet nyújt a napellenző számára. Működése, ponyvaválasztéka megegyezik a Sole alaptípuséval, két fontos technikai eltérés, hogy a tokozott napellenző tartókonzolját csak a két végén lehet szerelni, sehol máshol; valamint a tokozott napellenző típusba a kézi és motoros működtetést egyaránt lehetővé tevő un. CSI típusú motorok csak bizonyos típusokban alkalmazhatóak.

 

 

Markilux 6000 típus
A markilux, az elegáns házak árnyékolója: klasszikus, egyedi, mégis modern - a csúcskategória. E tokozott típus tipus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásai pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig egyetlen más napellenző sem volt képes. A markilux 6000 sorozatban három kreatív stílusvilágú napellenző tipus gondoskodik arról, hogy megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. A Club, a Studio és a Lounge kivitel választható vidám színekben, a high tech stílushoz közel álló fémes csillogással, vagy klasszikusan elegáns megjelenéssel.

 

 

Függőleges működtetésű napellenző (Helios Separet típus)

 

​Helios Separet típus
A Helios Separet napellenző egy függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. Erkélyek, nagyméretű üvegfelületek ideális árnyékolója mindazokon a helyeken, ahol a faltól elálló csuklókaros napellenző nem alkalmazható. A Helios Separet típusú napellenző mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmas. A ponyvát a vastag falú horganyzott súlycső feszíti ki. A szél mozgatása ellen az alsó cső rögzíthető és a hajtókarral a napellenző ponyvát tökéletesen meg lehet feszíteni.

 

 

Bukókaros ablaknapellenző (Finestra típus)

 

​Józsa Finestra típus
A Józsa Finestra bukókaros ablaknapellenzők balkonok, kisebb teraszok elegáns napellenzői. A tengely tokozat nélküli, mind mennyezetre, mind homlokzatra felszerelhető. Az ejtőkarok alumíniumból készülnek, rugóerővel feszítettek és maximum 120 fokos szögben dönthetők. Mozgatása általában motorral vagy külső hajtóművel történik. A fémszerkezetek többsége halványszürkére (RAL 7035) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. 

 

 

Télikert- és pergola árnyékoló (Winter Plus típus)

 

Winter Plus
A Winter Plus télikert- és pergola árnyékoló oldalsó (bordásszíjas) megvezetéses, minden esetben motoros működtetésű árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak télikertek tetőszerkezetek, valamint pergolák árnyékolására. Lehetőség van függő szerelésre is, így a télikert vagy pergola tetősíkja alatt is elhelyezésre kerülhet a Winter Plus árnyékoló. Az alapáron RAL 9010 fehér (felár ellenében RAL K7 színskála bármely színére szinterezhető) szerkezethez az osztrák Sattler cég kiváló minőségbű napellenző anyagait használja.

 

 

Napellenző motorizáció

Mindegyik általunk forgalmazott napellenző motorizálható. A Somfy és Royaltech napellenző vezérlő rendszerek kényelmet és biztonságot adnak Önnek és napellenzőjének. Szélben a Somfy Eolis és Soliris vezérlések igazi megoldást nyújtanak: a szélérzékelő parancsára a napellenző automatikus betekerésével megvédi azt az időjárási viszontagságoktól, de a fényérzékelő­nek köszönhető automatikus mozgatások a betörőt is megtéveszthetik távolléte idején.
Cégünk napellenzők motorizálásához elsősorban az 5 év garanciával rendelkező Somfy, továbbá a 2 év garanciás Royaltech motorizációs termékeket használja.

 

Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Strabag Property & Facility Zrt.

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."
Czene Attila
olimpiai bajnok
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
+36 (1) 600-5818

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés