/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Külső napháló / Józsa Maxima napháló

Külső napháló

Józsa Maxima napháló – Termékismertető

Józsa Maxima külső napháló


A Józsa Maxima napháló fehér, kétrészes íves kialakítású szinterezett extrudált alumínium tokja 65x65 vagy 85x85 mm-es, műanyag tokvégekkel. A tokban elhelyezkedő tengely, melyre a napháló anyaga feltekeredik 40 mm-es. A napháló megvezetését tekintve készülhet acélköteles (bowdenes) vagy vezetősínes kivitellel.
A bowdenes változat fehér, szürke vagy fekete műanyag bevonatú acélkötele 3 mm vastagságú, a 18 mm-es átmérőjű nehezékprofil a végein műanyag vezetőszemmel rendelkezik.
Vezetősínes megvezetésnél műanyag vezetődugóval rendelkező 15x20 mm-es fehér alumínium vezetősínt alkalmazunk 25x15 mm-es nehezékprofillal.
Józsa Maxima naphálóinkat fali kapcsolós, illetve rádióvezérlésű (távirányítós) Somfy motorizációval kínáljuk. Kézi működtetést a Józsa Spring típusú naphálónál alkalmazunk.
A napháló alumínium szerkezete alapáron fehér, de 15%-os felárral bármilyen RAL K7 színskála szerinti színben elkészíthető (a fehér vagy fekete műanyag alkatrészekkel). Egyedi színű szinterezés választása esetén a vállalási határidő 7 munkanappal meghosszabbodhat.
A naphálót az időjárási viszontagságoknak ellenálló, hosszú élettartamú poliacril és pvc alapanyagú mikrolyukasztású textíliával szereljük, mely -30 és + 70 celsius fok közötti hőmérsékleten alakváltozás nélkül alkalmazható. A textil szélessége a működtetés, megvezetés és az oldalirányú játék miatt minden esetben 4-6 cm-rel keskenyebb mint a napháló teljes szélessége, tehát e típusnál a szúnyogháló funkcióját nem vállalja át.

 

 


Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Multi Alarm Zrt.

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés