/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Reluxa / Alumíniumreluxa

Reluxa

Alumíniumreluxa – Termékismertető

Classic alumínium reluxa

 

Az alumínium reluxa könnyű kezelhetőségének és esztétikus megjelenésének köszönhetően kedvelt árnyékolója lakásoknak és irodáknak egyaránt. Ferde kivitel esetén a Classic alumínium reluxa kezelő egysége kizárólag az alacsonyabbik oldalon lehet. Cégünk minőségi, gyári lakkozású 25 és 16 mm-es lamellákat forgalmaz, megrendelőink több mint hatvanféle szín- és anyagmintázat közül választhatnak. Kínálatunkból perforált és fautánzatú lamellák is rendelhetők. A karnis, záróléc és zsinórzat színe alapáron fehér, de felár ellenében csontszín, barna, ezüst, kávé, arany 714, arany 700, kék, sárga, piros, zöld, zöld brokát, kék brokát, illetve lila brokát színben is rendelhető.

A Classic típusú alumíniumreluxát a kisméretű (25x19 mm-es) karnisnak köszönhetően nyíló szárnyra is szerelhetjük, feszített - kétoldalt zsinórral vezetett - változatban. A nyíló szárnyra történő szereléskor alkalmazott feszített kivitel is alapáron biztosított. A reluxa két szélén a feszítést biztosító sodronyszál damil, így felhúzott állpotban szinte nem is látszik.

Ennél a típusnál az állásszög változtatását egy áttételes hajtóművön keresztül átlátszó plexipálcával végezhetjük. A lamellákat felhúzni és leengedni zsinórral lehet. Felhúzott állapotban a lamellák rögzítését a fejsínbe beépített reteszelőmechanizmus végzi.

  25 mm 16 mm
Legnagyobb szélesség 220 cm 220 cm
Legnagyobb magasság 240 cm 240 cm
Magasság felhúzott állapotban 100 cm-es magasság esetén 7,5 cm 8,5 cm
Magasság felhúzott állapotban 150 cm-es magasság esetén 9,5 cm 11 cm
Magasság felhúzott állapotban  200 cm-es magasság esetén 10,5 cm 13,5 cm
Magasság felhúzott állapotban  240 cm-es magasság esetén 12 cm 16 cm

 

Elegant alumínium reluxa

 

Az Elegant alumínium reluxa kizárólag üvegfelület elé telepíthető. Magasított és ívelt acélkarnisának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nyílászáró falc részébe. Működtetése gyöngylánccal történik, mely kezelőnek a hossza a reluxa magasságának minimum 80%-a kell legyen. Nincs külön fordítópálca, a gyöngylánc segítségével felhúzható, leengedhető, illetve a lamellák dőlése is állítható.

A karnis, záróléc és zsinórzat színe alapáron fehér, RAL 1013, barna, ezüst, antracit, RAL 8003, RAL 8004, arany 714 és arany 700 színű lehet. Felár ellenében rendelhető feerezetes, úgynevezett renolit fóliás karnissal és záróléccel is. Utóbbi esetében a vállalási határidő 10 munkanappal növekszik.

Az Elegant alumínium reluxánál a lamellák lyukasztása a megszokottól eltérő módon, a lamellák üvegfelület felé eső szélénél történik, ezzel is jobb fényzárást biztosítva.

 

Méretkorlátok 25 mm 16 mm
Minimális szélesség 24 cm 24 cm
Maximális szélesség 220 cm 220 cm
Minimális magasság 30 cm 30 cm
Maximális magasság 240 cm 240 cm

 

 

 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Közületi referenciáinkból

McDonalds Kft.

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."
Czene Attila
olimpiai bajnok
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
+36 (1) 600-5818

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés