/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Szúnyogháló

Szúnyogháló

Milyen szúnyoghálót válasszak?

 

A szúnyogháló alapvetően fix rögzítésű vagy mozgatható lehet.

Ajtónál a választást tekintve könnyű a helyzetünk, mert jellegéből adódóan csak mobil szúnyoghálót alkalmazhatunk, bár itt is többféle kivitel létezik: lehet rolós, pliszé, nyíló vagy tolóajtós is a szúnyogháló.

Ablaknál alkalmazható a hagyományos fix és a mozgatható (függőlegesen működtethető rolós) változat is.

 

Önálló rolós szúnyogháló függőleges működtetéssel (ablakokra)

Az ablakoknál alkalmazott, könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló rovarmentes időszakban egy mozdulattal eltüntethető. Lehetséges legnagyobb mérete 150x180 cm (szélesség x magasság).
150-180 cm közötti szélességű ablakoknál a függőleges működtetésű önálló rolós szúnyogháló kifújásbiztos, széles vezetősínnel (22x38 mm) ajánljuk. E változat előnye, hogy a szél nem fogja kifújni a hálót a vezetősínből.

 

Önálló rolós szúnyogháló vízszintes működtetéssel (ajtókra)

A gyakoribb, fentről lehúzható mobil változat mellett választható az elsősorban ajtóknál alkalmazott, de speciális méreteknél ablakhoz is bevált vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló típus is. Ez 120 cm szélességig egyszárnyas, e felett max. 240 cm-ig kétszárnyas változatban rendelhetó. 

 

Pliszé szúnyogháló (ajtókra)

Nagy felületek, kétszárnyas vagy tolóajtók ideális szúnyoghálója a vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló. A pliszé szúnyogháló legnagyobb szélessége 220 cm-es magasságig 300 cm, míg a maximális 300 cm magasság esetén 260 cm lehet. Az UV-stabil fekete vagy szürke üvegszálas háló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban van és nem csak a két végén, hanem bárhol megállítható.

 

Nyíló ajtós szúnyogháló (ajtókra)

A nyíló ajtós típus 12x27 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül, rugós zsanérral és rugdosóprofillal; az alapszín a fehér és a sötétbarna. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat nem derékszögű alakban, sőt akár boltíves kivitelben is forgalmazzuk. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat rugós zsanérral szerelhetjük, így azok a tökéletes védelem érdekében maguktól csukódnak.

 

Tolóajtós szúnyogháló (ajtókra)

Tolóajtós kivitelű mobil szúnyogháló­ink is alumínium szerkezettel készülnek, szükség esetén - általában nagyméretű, pl. teraszoknál alkalmazott tolóajtóknál - pályahoszabbítással.

 

Redőnnyel kombinált függőleges működtetésű mobil szúnyogháló (tipikusan ablakokra)

Ha redőnyt is rendel, ablakoknál praktikus választás a redőnytokba építhető függőlegesen rolós szúnyogháló külső tokos vagy vakolható tokos alumíniumredőny ill. műanyagredőny telepítése esetén is.

 

Fix rovarháló (ablakokra)

Fix rovarhálót alumínium vagy műanyag kerettel forgalmazunk. A fix rovarhálók maximális mérete 120x150 cm lehet és telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk.

Megjelenését tekintve a fix rovarháló kerete műanyag vagy több méretben alumínium lehet, az alapszínek a fehér és a sötétbarna, egyedi szín csak az alumínium kerethez rendelhető. A 20 x 22 mm-es alumínium profilból készülő változat nem derékszögú és íves alakban is kivitelezhető.

Az anyagválasztás a könnyebb feladat.
Szúnyoghálóinkat alapvetően az alapáras halványszürke színű hálóval szereljük. Egyre gyakoribb igény a háziállatokkal élő megrendelőink körében a kutyahálós változat, ami csak fix ill. nyíló vagy tolóajtós kivitelnél alkalmazható (fekete színben).

További információkat tudhat meg, amennyiben felkeresi önálló terméksiteunkat, ahol csak szúnyoghókkal foglalkozunk: szunyoghalo.hu

 

Merre tovább?


Kérjen írásos árkalkulációt!Látogasson el bemutatótermünkbe!

Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!Számolja ki szúnyogháló­ja árát!

Tekintse meg árlistánkat!Töltse le termékismertetőinket!

További megrendelőink


Környezet Műszertechnika Kft.


Kábelkom Kft.


Art-Shirt Kft.


SMC Hungary Ipari Automatizálási Kft.


Douflex-Pool Kft.


> tovább a referenciákhoz
 

Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum

> tovább a referenciákhoz
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
+36 (1) 600-5818

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés