/*Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Külső napháló / Napháló motorizálása

Külső napháló

Napháló motorizálása – Termékismertető

Józsa Maxima napháló motorizációja


A naphálók automatizálását cégünk az európai piacvezető Somfy cég 5 év garanciával rendelkező 230 V-os motorizációs termékeivel végzi. A Somfy csőmotorok a napháló tengelyében helyezkednek el.
Amennyiben még a tervezés stádiumában, vagy a lakás (ház-) felújítása során időben döntenek a motorizált naphálók telepítéséről, a naphálómotor vezetékeinek kiépítése nem okozhat gondot és ez a költséghatékonyabb megoldás. Vezetékes rendszerű motorizációnál a naphálómotor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Az elektromos előkészítésnél a kapcsoló tervezett helyéig és a kapcsolótól a rolettáig 3x1mm2-es kábel telepítendő.

A legtöbb esetben célszerű a lakásban egyébként már használt, vagy tervezett kapcsolócsalád erre alkalmas tagját alkalmazni a napháló vezérléshez is. Amennyiben a Somfy kapcsolók mellett döntenek, naphálónként egy süllyeszetett kivitelű Inis Uno vagy a két napháló külön vezérlését egy kapcsolóban biztosító Inis Duo alkalmazható.
Ha ilyen mértékű falvéséssel járó munkára már nem nyílik lehetőség, vagy nagyobb komfortra vágynak célszerű rádióvezérlésű naphálókat telepíteni.

Ahhoz, hogy a napháló motoros működtetése rádióhullámú rendszerrel történjen, csak a motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer jelentősebb falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem- és komfortérzetet nyújt. Az elektromos előkészítésnél a naphálóig 3x1mm2-es kábel telepítendő.
A leggyakrabban előforduló motorok fordulatszáma 30 ford/perc, teljesítményfelvétele 80 W.
A naphálómotor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. a távirányítóval vagy a programórával. A távirányítók egy (Telis 1) vagy ötcsatornás (Telis 4) kivitelben állnak rendelkezésre. A távirányítót helyettesítheti az egycsatornás Centralis RTS rádióhullámú vezérlésű, falon kívüli kapcsoló (elemes), amely nem igényel vezetékezést.

A motorizációs termékek árai a megrendelő által - elektromos előkészítési útmutatónk alapján - kialakított elektromos hálózatba történő bekötés és üzembehelyezés árát tartalmazzák.

 

Tovább a napháló motorizációs árlistához

Merre tovább?


Látogasson el bemutatótermünkbe!Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!

Tekintse meg árlistánkat!Tekintse meg képgalériánkat!

További megrendelőink


H-TECH Gépipari Kft.


SSLD-Bálint Kft.


Gustech Kft.


Atticus Investments Zrt.


Humet Nyrt.


> tovább a referenciákhoz
 

 


Betűméret   
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Externet Kft.

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés