>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Függőleges napellenző

Napellenző

Függőleges napellenző – Termékismertető


     

 

A Helios Separet napellenző egy függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. A szerkezet pajzsos hengertartó segítségével mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmas. Maximálisan 6 m-es szélességig javasoljuk az alkalmazását, mert a 70 mm-es ponyvahenger deformációja ezen méret felett már jelentős lehet. A ponyvát a vastag falú horganyzott súlycső feszíti ki. A szél mozgatása ellen az alsó cső rögzíthető és a ponyvát a hajtókarral meg lehet feszíteni. Nagyobb méreteknél vagy nem függőleges alkalmazás esetén a nagyobb biztonság érdekében a bowdenes megvezetést javasoljuk.
Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a komplett szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb.


Cégünk az osztrák Sattler cég kiváló minőségbű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz. függőlegesen legördülő Separet típushoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.  A Markilux ponyvák e típushoz felárral rendelhetők. A napellenző rögzítése történhet homlokzatra (falra), vagy mennyezetre, pl. a felettünk lévő erkély aljára is. Az említett telepítési módok alapáron alkalmazhatók. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy egyedi tartószerkezet készítésére van szükség, erre a helyszíni felmérés alapján külön árat állapítunk meg.


A Helios Separet napellenző alapkivitelben kézi működtetéssel (hajtókarral) üzemeltethető, de a csuklókaros napellenzőkhöz hasonlóan különböző típusú motoros vezérlések is választhatók.
Napellenzőinket igény esetén külön megrendelhető védőtetővel szereljük, mely szinterezett alumíniumlemezből készül, kívánságra RAL színskálából tetszőleges színben is szállítjuk. A napellenzőkhöz védőtetőt csak a homlokzati rögzítésnél lehet felszerelni.


Ha a napellenzőt lépcsőházban nem lehet felvinni (általában 350 cm felett ez már kétséges), akkor a ház fala előtt fel kell húzni. Ez akkor lehetséges, ha a talajszinten oda lehet vinni a falhoz a napellenzőt és a felhúzást nem akadályozza az épületből kiálló  objektum (kiugró balkon, nagy virágláda, TV antenna stb). Emeletre felhúzás esetén emeletenként felárat számítunk fel. 


Tovább a Helios Separet napellenző árlistához
Tovább a függőleges napellenző árkalkulátorhoz
Tovább a napellenző színmintákhoz

Merre tovább?


Látogasson el bemutatótermünkbe!Olvassa el beépítési útmutatóinkat!

Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Tekintse meg képgalériánkat!

Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!Kérjen írásos árkalkulációt!

További megrendelőink


Storechem Műtrágyagyártó Kft.
Textil szalagfüggöny

Dr. Csatádi Ügyvédi Iroda
Fix szúnyogháló, műanyagredőny

RIGHTPHONE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Textil szalagfüggöny

Torony Patika Kft.
Textil szalagfüggöny

Zsoldos és Társa Kft.
Alumíniumreluxa, textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Függőleges napellenző

Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 320 104-es Sattler napellenző ponyvával   Somfy Telis Soliris RTS Patio távirányító tipikusan napellenzőkhöz   Somfy Telis 1 RTS Pure távirányító   Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 314 020-as Sattler napellenző ponyvával (mennyezeti rögzítéssel)
 

 


Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Közületi referenciáinkból

Somfy Kft.
Fareluxa

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül.
Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Vujity Tvrtko
riporter
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés