>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Csuklókaros napellenzők

Napellenző

Csuklókaros napellenzők – Termékismertető

Csuklókaros napellenzők

A családi házak és erkélyes lakások tulajdonosai között igen népszerű külső árnyékoló, a csuklókaros napellenző, elterjedtségének oka, hogy a kitekert napellenző a teraszon biztosítja a kellemes, erős napsütéstől és esőtől védett pihenést, ugyanakkor a belső teret is hűvösen tartja.
Vendéglátóipari egységekben és üzletekben a csuklókaros napellenző a fentieken túl új reklámhordozó felületet is ad.

Cégünk Helios és Sole típusokhoz az osztrák Sattler cég kiemelkedő minőségű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz.
A leggyakrabban választott csuklókaros Helios és Sole, valamint a bukókaros Finestra és a függőlegesen legördülő Separet típusokhoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.
Markilux napellenzők esetén a Markilux 206  típusból álló választékából rendelhet, melyek között a kizárólag Markilux napellenzőkhöz alkalmazható Signature kollekció exkluzív ponyvái is szerepelnek. A Markilux ponyvák a többi típushoz felárral rendelhetők.

Józsa Helios napellenző

 

  

A fémszerkezetek többsége halványszürkére (RAL 7035) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A szintén porlakkozott fő tartóelem és a felületkezelés nélküli 70 mm átmérőjű ponyvacső horganyzott acél, mivel ezek a fő teherviselő elemek.
A maximális méret 1000x350 cm lehet. A Helios napellenzők 500 cm-es szélességig 2 könyökkart tartalmaznak, 501– 800 cm-es tartományban 3, ennél nagyobb szélesség esetén a karok száma 4. 500x300 cm-es méretig - csak kétkaros változatban - választható az állítható dőlésszögű Sunset változat is. A ponyva mozgatását egy áttételes hajtóművön keresztül láncos működtetésű csuklókarok végzik. A ponyva állandó feszességét az ezekben lévő rugók biztosítják. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 13 cm-rel keskenyebb.

A csuklókaros napellenzők szélessége általában legalább 40-50 centiméterrel nagyobb, mint a karkinyúlás, hiszen a csuklókarok egymás mellett, egy síkban vannak elhelyezve. A Helios Uno Extra típus esetén a karok egymás alatt találhatóak, így e típus akár a szélességnél is nagyobb karkinyúlást tesz lehetővé.

Tovább a Helios típus termékleírásához


Józsa Sole napellenző

 

  

A fémszerkezetek minden eleme fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A fő tartóelem és a 78 mm átmérőjű ponyvacső fehér porlakkozással kezelt acél.
A legnagyobb szélessége 900 cm lehet, míg a maximális karkinyúlás 400 cm.  A napellenzők 600 cm-es szélességig 2 könyökkart tartalmaznak, 551 - 600 cm között 2 vagy 3 karos, 601 – 800 cm-es tartományban 3, ennél nagyobb szélesség esetén a karok száma 4. A ponyva mozgatását egy áttételes hajtóművön keresztül bowdenes működtetésű csuklókarok végzik. A ponyva állandó feszességét az ezekben lévő rugók biztosítják. A szerkezeti szélességhez képest a napellenző ponyvája 14 cm-rel keskenyebb.


Tovább a Sole típus termékleírásáhozJózsa Sole Tokozott napellenző

 

  

A Józsa Sole Tokozott napellenző nagy előnye a nyitott szerkezetű típushoz képest, hogy a tengely, a szövet és a karok egyaránt védve vannak, hiszen a teljesen zárt, szinterezett alumínium tokban helyezkednek el.
A fémszerkezetek minden eleme alapáron fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A Sole Tokozott napellenző szerkezete alapáron fehér, de felár ellenében 9-féle RAL (1015, 3005, 7012, 7016, 7022, 7035, 8014, 9006, 9011) szín közül lehet választani. Maximális mérete 600x350 cm lehet és csak a két végén rögzíthető. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 20 cm-rel keskenyebb.
Tovább a Sole Tokozott típus termékleírásához


 

Markilux 1300 napellenző

 

Markilux 1300   

A Markilux az elegáns házak árnyékolója: innovatív, egyedi, klasszikus napellenző teraszok és erkélyek számára. E típus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásai pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig egyetlen más napellenző sem volt képes.  A szerkezett tartóssága érdekében porszórásos technikával készült a külső bevonat. Megbízható szerkezet, számtalan választható felszereléssel és kiegészítőkkel. A különösen megerősített szerkezet teszi lehetővé egyedien nagy területek biztonságos árnyékolását. Extrudált alumíniumból készült frontprofil beépített vízelvezető csatornával. A karok tökéletes erőrátvételét a nyújtott szemű acélláncos rendszer biztosítja. Alapáron fehér (RAL 9016) és ezüstmetál (RAL 9006) színekben választható. .

Tovább a Markilux 1300 típus termékleírásához

 

 

Markilux 6000 napellenző

 

  

A Markilux az elegáns házak árnyékolója: innovatív, egyedi és modern. E típus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásai pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig egyetlen más napellenző sem volt képes. A tökéletes kényelmet nyújtó Markilux 6000 típusnál a tengely, a szövet és a karok egyaránt védve vannak, hiszen a teljesen zárt tokban helyezkednek el. A Markilux által kifejlesztett bionikus kar vadonatúj technológiájának köszönhetően a napellenzőkarok tökéletesen zaj- és súrlódás mentesen mozognak. A természet ihlette műszaki megoldás lényege, hogy ez a csúcstechnológiás feszítő egység kijavítja a mozgókarok erőátvitelét, ezáltal gondoskodik az egyes alkatrészek hosszabb élettartamáról. A nagy nevű német Frauenhofer Intézet terhelési vizsgálatai bizonyítják, hogy a bionikus kar akár 50.000 nyitás esetén is tökéletesen működik. A nanotechnológiás felületnek köszönhetően a szennyeződés nem tapad rá a napellenző ponyvájára, így a koszt az eső egyszerűen lemossa! Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezeti szélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 21 cm-rel keskenyebb.

Tovább a Markilux 6000 típus termékleírásához

 

Tekintse meg színmintáinkat
Számoljon árkalkulátorunkkal
Tájékozódjon árainkról
Motorizációs lehetőségek

 

 

 

Merre tovább?


Számolja ki napellenző­je árát!Számolja ki szúnyogháló­ja árát!

Válasszon színmintáinkból!Tekintse meg képgalériánkat!

Kérjen írásos árkalkulációt!Töltse le termékismertetőinket!

További megrendelőink


Fiatorony Kft.
Textil szalagfüggöny

Marident Kft.
Textil szalagfüggöny

Dekor Max Függöny Szalon
Fareluxa

Megoldás Patika Kft.
Fa szalagfüggöny

Rayfield Kft.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Csuklókaros napellenzők

Csuklókaros - nyitott szerkezetű - napellenző, Józsa Helios típus, kínálatunkban már nem szereplő napellenző ponyvával   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, Józsa Helios típus, 320 156-os Sattler napellenző ponyvával, távirányítású Somfy napellenző motorizációval (homlokzati rögzítéssel)   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, Józsa Sole Uno típus, 320 156-os Sattler napellenző ponyvával, leereszthető drapériával   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, Józsa Sole Uno típus, 320 156-os Sattler napellenző ponyvával, leereszthető drapériával
 

 


Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Közületi referenciáinkból

Evosoft Hungary Kft.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés