>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Külső napháló / Józsa Maxima napháló

Külső napháló

Józsa Maxima napháló – Termékismertető

Józsa Maxima külső napháló


A Józsa Maxima napháló fehér, kétrészes íves kialakítású szinterezett extrudált alumínium tokja 65x65 vagy 85x85 mm-es, műanyag tokvégekkel. A tokban elhelyezkedő tengely, melyre a napháló anyaga feltekeredik 40 mm-es. A napháló megvezetését tekintve készülhet acélköteles (bowdenes) vagy vezetősínes kivitellel.
A bowdenes változat fehér, szürke vagy fekete műanyag bevonatú acélkötele 3 mm vastagságú, a 18 mm-es átmérőjű nehezékprofil a végein műanyag vezetőszemmel rendelkezik.
Vezetősínes megvezetésnél műanyag vezetődugóval rendelkező 15x20 mm-es fehér alumínium vezetősínt alkalmazunk 25x15 mm-es nehezékprofillal.
Józsa Maxima naphálóinkat fali kapcsolós, illetve rádióvezérlésű (távirányítós) Somfy motorizációval kínáljuk. Kézi működtetést a Józsa Spring típusú naphálónál alkalmazunk.
A napháló alumínium szerkezete alapáron fehér, de 15%-os felárral bármilyen RAL K7 színskála szerinti színben elkészíthető (a fehér vagy fekete műanyag alkatrészekkel). Egyedi színű szinterezés választása esetén a vállalási határidő 7 munkanappal meghosszabbodhat.
A naphálót az időjárási viszontagságoknak ellenálló, hosszú élettartamú poliacril és pvc alapanyagú mikrolyukasztású textíliával szereljük, mely -30 és + 70 celsius fok közötti hőmérsékleten alakváltozás nélkül alkalmazható. A textil szélessége a működtetés, megvezetés és az oldalirányú játék miatt minden esetben 4-6 cm-rel keskenyebb mint a napháló teljes szélessége, tehát e típusnál a szúnyogháló funkcióját nem vállalja át.


 

 


Betűméret   
Megbízóink, munkáinkról

"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Kenguru Kid Kft.

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés