>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Szúnyogháló

Szúnyogháló

Milyen szúnyoghálót válasszak?

 

A szúnyogháló alapvetően fix rögzítésű vagy mozgatható lehet.

Ajtónál a választást tekintve könnyű a helyzetünk, mert jellegéből adódóan csak mobil szúnyoghálót alkalmazhatunk, bár itt is többféle kivitel létezik: lehet rolós, pliszé, nyíló vagy tolóajtós is a szúnyogháló.

Ablaknál alkalmazható a hagyományos fix és a mozgatható (függőlegesen működtethető rolós) változat is.

 

Önálló rolós szúnyogháló függőleges működtetéssel (ablakokra)

Az ablakoknál alkalmazott, könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló rovarmentes időszakban egy mozdulattal eltüntethető. Lehetséges legnagyobb mérete 150x180 cm (szélesség x magasság).
150-180 cm közötti szélességű ablakoknál a függőleges működtetésű önálló rolós szúnyogháló kifújásbiztos, széles vezetősínnel (22x38 mm) ajánljuk. E változat előnye, hogy a szél nem fogja kifújni a hálót a vezetősínből.

 

Önálló rolós szúnyogháló vízszintes működtetéssel (ajtókra)

A gyakoribb, fentről lehúzható mobil változat mellett választható az elsősorban ajtóknál alkalmazott, de speciális méreteknél ablakhoz is bevált vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló típus is. Ez 120 cm szélességig egyszárnyas, e felett max. 240 cm-ig kétszárnyas változatban rendelhetó. 

 

Pliszé szúnyogháló (ajtókra)

Nagy felületek, kétszárnyas vagy tolóajtók ideális szúnyoghálója a vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló. A pliszé szúnyogháló legnagyobb szélessége 220 cm-es magasságig 300 cm, míg a maximális 300 cm magasság esetén 260 cm lehet. Az UV-stabil fekete vagy szürke üvegszálas háló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban van és nem csak a két végén, hanem bárhol megállítható.

 

Nyíló ajtós szúnyogháló (ajtókra)

A nyíló ajtós típus 12x27 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül, rugós zsanérral és rugdosóprofillal; az alapszín a fehér és a sötétbarna. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat nem derékszögű alakban, sőt akár boltíves kivitelben is forgalmazzuk. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat rugós zsanérral szerelhetjük, így azok a tökéletes védelem érdekében maguktól csukódnak.

 

Tolóajtós szúnyogháló (ajtókra)

Tolóajtós kivitelű mobil szúnyogháló­ink is alumínium szerkezettel készülnek, szükség esetén - általában nagyméretű, pl. teraszoknál alkalmazott tolóajtóknál - pályahoszabbítással.

 

Redőnnyel kombinált függőleges működtetésű mobil szúnyogháló (tipikusan ablakokra)

Ha redőnyt is rendel, ablakoknál praktikus választás a redőnytokba építhető függőlegesen rolós szúnyogháló külső tokos vagy vakolható tokos alumíniumredőny ill. műanyagredőny telepítése esetén is.

 

Fix rovarháló (ablakokra)

Fix rovarhálót alumínium vagy műanyag kerettel forgalmazunk. A fix rovarhálók maximális mérete 120x150 cm lehet és telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk.

Megjelenését tekintve a fix rovarháló kerete műanyag vagy több méretben alumínium lehet, az alapszínek a fehér és a sötétbarna, egyedi szín csak az alumínium kerethez rendelhető. A 20 x 22 mm-es alumínium profilból készülő változat nem derékszögú és íves alakban is kivitelezhető.

Az anyagválasztás a könnyebb feladat.
Szúnyoghálóinkat alapvetően az alapáras halványszürke színű hálóval szereljük. Egyre gyakoribb igény a háziállatokkal élő megrendelőink körében a kutyahálós változat, ami csak fix ill. nyíló vagy tolóajtós kivitelnél alkalmazható (fekete színben).

További információkat tudhat meg, amennyiben felkeresi önálló terméksiteunkat, ahol csak szúnyoghókkal foglalkozunk: szunyoghalo.hu

 

  

Képgaléria

Szúnyogháló

Gnat mozgatható szúnyogháló (önálló rolós szúnyogháló vízszintes működtetéssel) egyedi RAL színű szúnyogháló kerettel   Gnat mozgatható szúnyogháló (önálló rolós szúnyogháló vízszintes működtetéssel) egyedi RAL színű szúnyogháló kerettel   Mozgatható szúnyogháló, Gnat tolóajtós típus, egyedi RAL színű szúnyogháló kerettel   Fix szúnyogháló, Gnat típus - alapáras színekben, 18x32 mm-es műanyag szúnyogháló kerettel
     > tovább a galériához
 

Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

TNT Rt.

> tovább a referenciákhoz
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés