Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Külső napháló / Napháló motorizálása

Külső napháló

Napháló motorizálása – Termékismertető

Józsa Maxima napháló motorizációja


A naphálók automatizálását cégünk az európai piacvezető Somfy cég 5 év garanciával rendelkező 230 V-os motorizációs termékeivel végzi. A Somfy csőmotorok a napháló tengelyében helyezkednek el.
Amennyiben még a tervezés stádiumában, vagy a lakás (ház-) felújítása során időben döntenek a motorizált naphálók telepítéséről, a naphálómotor vezetékeinek kiépítése nem okozhat gondot és ez a költséghatékonyabb megoldás. Vezetékes rendszerű motorizációnál a naphálómotor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Az elektromos előkészítésnél a kapcsoló tervezett helyéig és a kapcsolótól a rolettáig 3x1mm2-es kábel telepítendő.

A legtöbb esetben célszerű a lakásban egyébként már használt, vagy tervezett kapcsolócsalád erre alkalmas tagját alkalmazni a napháló vezérléshez is. Amennyiben a Somfy kapcsolók mellett döntenek, naphálónként egy süllyeszetett kivitelű Inis Uno vagy a két napháló külön vezérlését egy kapcsolóban biztosító Inis Duo alkalmazható.
Ha ilyen mértékű falvéséssel járó munkára már nem nyílik lehetőség, vagy nagyobb komfortra vágynak célszerű rádióvezérlésű naphálókat telepíteni.

Ahhoz, hogy a napháló motoros működtetése rádióhullámú rendszerrel történjen, csak a motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer jelentősebb falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem- és komfortérzetet nyújt. Az elektromos előkészítésnél a naphálóig 3x1mm2-es kábel telepítendő.
A leggyakrabban előforduló motorok fordulatszáma 30 ford/perc, teljesítményfelvétele 80 W.
A naphálómotor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. a távirányítóval vagy a programórával. A távirányítók egy (Telis 1) vagy ötcsatornás (Telis 4) kivitelben állnak rendelkezésre. A távirányítót helyettesítheti az egycsatornás Centralis RTS rádióhullámú vezérlésű, falon kívüli kapcsoló (elemes), amely nem igényel vezetékezést.

A motorizációs termékek árai a megrendelő által - elektromos előkészítési útmutatónk alapján - kialakított elektromos hálózatba történő bekötés és üzembehelyezés árát tartalmazzák.

 

Tovább a napháló motorizációs árlistához

Merre tovább?


Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Látogasson el bemutatótermünkbe!

Tekintse meg képgalériánkat!Tekintse meg árlistánkat!

További megrendelőink


Ingeria Kft.


Spanyol Nagykövetség Gazdasági és Kereskedelmi Iroda


Doppler Net Kft.


Pernod Richard Hungary Kft.


Ribó Építő és Kereskedelmi Kft.


> tovább a referenciákhoz
 

 


Betűméret   
Közületi referenciáinkból

ETV Erőterv Zrt.

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Azért költöztem vidékre, mert itt a kutya sem zavar. Most már a legyek sem, hála a Józsa és Társa szúnyoghálóinak."
Dömsödi Gábor
műsorvezető
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés