Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóPlisse-air árnyékolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Redőny / Redőnymotorizáció / Termékismertető

Redőny

Redőnymotorizáció – Termékismertető – Royaltech redőnymotorizáció

Royaltech redőnymotorizáció

Cégünk az európai piacvezető Somfy cég motorizációs termékei mellett a német gyártósorokon Kínában készülő Royaltech motorokat is forgalmazza. Royaltech motorkra 5 év, a vezérlésekre 2 év garanciát vállalunk.

 

Royaltech redőnymotorizáció - vezetékes rendszerek

A Royaltech redőnymotorizáció esetében is a csőmotorok a redőnytengelyben helyezkednek el, így külön helyet a redőny mellett nem igényelnek.  
Vezetékes rendszerű motorizációnál a redőnymotor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Az elektromos előkészítésnél a kapcsoló tervezett helyéig és a kapcsolótól a redőnyig 3x1 mm2-es kábel telepítendő. A legtöbb esetben célszerű a lakásban egyébként már használt, vagy tervezett kapcsolócsalád redőnyök működtetésére szolgáló tagját alkalmazni a redőny vezérléshez is.
A motorizációs termékek árai a megfelelően előkészített elektromos hálózatba történő bekötés árát tartalmazzák.

 

Royaltech redőnymotorizáció - rádióhullámú rendszerek

Ahhoz, hogy a redőny motoros működtetése rádióhullámú rendszerrel történjen, csak a motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem- és komfortérzetet nyújt. Az elektromos előkészítésnél a redőnyig 3x1 mm2-es kábel telepítendő 6 négyzetméternél kisebb redőny esetén. A redőnymotor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. a távirányítóval vagy a programórával. A távirányítók egy-, öt- vagy tizenötcsatornás kivitelben állnak rendelkezésre, a fel-stop-le gombok megnyomásával adja ki a mozgatási parancsot a motornak.A távirányítót helyettesítheti egycsatornás rádióhullámú vezérlésű, falon kívüli kapcsoló (elemes), amely nem igényel vezetékezést. A programórás vezérlés lehetővé teszi, hogy redőnyei kívánsága szerint automatikusan működjenek. A redőny motoros vezérlését rádióhullámú rendszerrel nemcsak az új telepítésű, hanem a régi, már meglévő redőnyöknél is lehet alkalmazni.

A Royaltech RE típus a motorok új generációjának tulajdonságait is magában foglalja. Elektronikus végállással (öntanuló mód) és lefagyás elleni védelemmel rendelkezik, extra érzékeny és szabályozható erősségű az akadályérzékelés, visszapörgető funkcióval. Választható egy köztes pozíció, mely egy gombnyomással elérhető és a redőnyt a kívánt helyzetben állítja meg. Az 5 eres kábelezésnek köszönhetően fali kapcsoló is ráköthető az alapvetően rádiós működtetésű motorra. A Royaltech RE típusú (akadályfelismerésre képes) motorok nem vezérelhetők a kézi egycsatornás távirányítókkal, csak az öt- vagy 15 csatornással, illetve a kulcstartó távirányítóval és a fali rádióadóval. A rádiós vezérlési technológia lehetővé teszi az utólagos kiépítést, mivel a már korábban kiépített rendszerekkel könnyen össze lehet hangolni az újakat, ill. az eddig kézi erővel mozgatott redőnyök automatizálása is megoldható.
A motorizációs termékek árai a megfelelően előkészített elektromos hálózatba történő bekötés árát tartalmazzák. Ha más cégtől beszerzett vezérlések alkalmazásával szükséges a tőlünk rendelt motoros árnyékolók működtetése, a vezérlések motorokra hangolását - amennyiben az műszakilag lehetséges - külön díjazás ellenében tudjuk elvégezni.

Merre tovább?


További megrendelőink


GB Europa Ingatlan Kft.


Humántér Intézet Kutató, Fejlesztő Kft.


Hontvári Ügyvédi Iroda


Global Export-Import Kft.


G.I.F.T. Kft.


> tovább a referenciákhoz

 

 


Betűméret   
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Logoprint Kft.

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés