>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Csuklókaros napellenzők / Termékismertető

Napellenző

Csuklókaros napellenzők – Termékismertető – Józsa Sole típus

Józsa Sole típus

  
  
A Sole napellenzők minden fém szerkezeti eleme fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A fő tartóelem és a ponyvacső fehér porlakkozással kezelt acél. A napellenző fém szerkezeti elemeit 15%-os felárral kívánság szerint bármely RAL-színre színezzük. Cégünk az osztrák Sattler cég kiváló minőségű ponyváit használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. A ponyva állandó feszességét a karokban lévő rugók alkalmazása garantálja, ezek össszeköttetését a csuklópontban bowden látja el. A ponyva dőlésszöge a felszereléskor 5-45 fokos tartományban a megrendelő kívánsága szerint állítható. A napellenzők 500 cm-es szélességig 2 könyökkart tartalmaznak. Napellenzőinket minden esetben a szakmailag indokolt számú fali konzollal szereljük. Az ettől eltérő igény, illetve a megrendelő kifejezett kérése esetén további konzolok felár ellenében rendelhetők. Az adott mérethez tartozó konzolok számát táblázatunkban tekintheti meg. Napellenzőinket alapáron 20 cm-es drapériával (elővászonnal) és kézi hajtóművel (kurbli) látjuk el, de a drapéria Sole Uno típushoz rendelhető fokozatmentesen leengedhető  változatban is, amely 150 cm hosszúságú lehet. Sole típusnál a felhasználó által napi használatban hajtókarral állítható dőlésszögű kivitel (Helios Sunset változat) nem rendelhető.
Napellenzőinket igény esetén külön megrendelhető védőtetővel szereljük, mely szinterezett alumíniumlemezből készül, kívánságra RAL színskálából tetszőleges színben is szállítjuk. 

Sole napellenző   
A napellenző rögzítése történhet homlokzatra (falra), mennyezetre (pl. a felettünk lévő erkély aljára) és speciális kiegészítőkkel (szarufakonzol) fa szerkezetre is. Az említett telepítési módok alapáron alkalmazhatók. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy egyedi tartószerkezet készítésére van szükség, erre a helyszíni felmérés alapján külön árat állapítunk meg.
Ha a napellenzőt lépcsőházban nem lehet felvinni (általában 350 cm felett ez már kétséges), akkor a ház fala előtt fel kell húzni. Ez akkor lehetséges, ha a talajszinten oda lehet vinni a falhoz a napellenzőt és a felhúzást nem akadályozza az épületből kiálló objektum (kiugró balkon, nagy virágláda, TV antenna stb). Emeletre felhúzás esetén emeletenként 3 000 Ft/napellenző felárat számítunk fel.
Amennyiben az adott mérethez Sole Tre típust ajánlunk és Ön helyette Sole Due típust szeretne rendelni, úgy - amennyiben az adott méretben Sole Due is rendelhető - 7% felár fizetendő. Sole Due típus helyett - hasonló módon - Sole Uno típus rendelése esetén 4% felárat számítunk fel (pl. leereszthető drapéria választása esetén).
A nyitott szerkezetű napellenzők mellett zárt szerkezetű, más néven tokozott vagy kazettás Sole tokozott napellenző is rendelhető, melynek szerkezete kizárólag fehér lehet, de kínálatunkban szerepel az exkluzív Markilux 6000 típus is. E típusoknál nincs szükség védőtetőre, mert a szerkezet egy zárt tokba húzódik vissza, ezáltal esztétikus megjelenést biztosít és tökéletes védelmet nyújt a napellenző számára.

Tovább a Sole napellenző árlistához
Tovább a csuklókaros napellenző árkalkulátorhoz
Tovább a napellenző színmintákhoz

Merre tovább?


Látogasson el bemutatótermünkbe!Kérjen írásos árkalkulációt!

Számolja ki napellenző­je árát!Válasszon színmintáinkból!

Tekintse meg árlistánkat!

További megrendelőink


Zimmer Room Kft.


Rozmaring Tűzoltókészülék Javító Szolgáltató Kft


Ecotech 97 Kft.


Poultry Food Partners Kft.


Pad-Printer Kft.


> tovább a referenciákhoz

 

 


Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Amerikai Alapítványi Iskola

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül.
Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Vujity Tvrtko
riporter
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés